Хороскоп за 14 януари: Овните ще напреднат със задачи, Телците ще усетят напрежение

Работоспособността на лъвовете е леко занижена

14.01.2023 | 07:55 Редактор: Ирена Бакърджиева
Хороскоп за 14 януари: Овните ще напреднат със задачи, Телците ще усетят напрежение

Съботният ден ще бъде интересен. Повече за всяка зодия може да прочетете в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Внезапно ще напреднете със задачи, които към момента са "в задънена улица". Заемете се с тях, но с умерено темпо, за да можете да прецените правилно обстановката.

Телец

Не е изключено да усетите леко напрежение, което да ви подтиква към импулсивни постъпки. Не се намесвайте в чужди решения, особено водени от мотива, че някой реагира твърде бавно и трябва да му се помогне.

Близнаци

Нерешени проблеми, с които не сте успели да се справите, отново ще напомнят за себе си. Този път ще трябва да стигнете до някакъв резултат, защото от него ще зависи изпълнението и на други задачи.

Рак

За реализация на някаква дейност ще се наложи да потърсите съдействие от някого от старите си приятели. Не се колебайте. Не само ще се отзове, но и искрено ще ви се зарадва.

Лъв

Работоспособността ви е леко занижена. Дозирайте работата си така, че да запазите способността си за концентрация, което пък ще ви предпази от грешки.

Дева

Някой от старите ви проекти или ще се окаже особено актуален към момента, или ще установите, че има нужда от доработка. И в двата случая ще се справите, стига да прецените правилно приоритетите.

Везни

Колега или приятел ще разкрие неподозирана черта от характера си, която може леко да ви шокира. Не бързайте да прекратявате отношенията. Вероятно става дума за спорадична и основателна постъпка.

Скорпион

Непредвидена ситуация ще ви принуди да се откажете от някакъв ангажимент или обещание. Постарайте се да предупредите навреме, за да не навредите на авторитета си.

Стрелец

Въздържайте се от нововъведения и промени в начина на работа, независимо дали имате собствен бизнес или работите по договор. Инициативите ви, колкото и да са оригинални, няма да придобият популярност.

Козирог

Насочете вниманието си към проектите, с които имате намерение да се заемете в края на месеца. Проверете окомплектовката им и условията за изпълнение. Не е изключено да е настъпила промяна, за която не сте уведомени.

Водолей

Използвайте въображението си, но без да нарушавате правилата. Придържайте се към официално одобрените протоколи за работа, не е изключено да ви направят проверка.

Риби

Ако поведението на околните ви се стори изнервящо, помислете за собствените си действия. Може би по някакъв начин ги провокирате и те подсъзнателно реагират враждебно.

Снимка: Pixabay